Menu
Toch een paar internationals op het veld

Toch een paar internationals op het veld

De meeste internationals van Ajax kregen vrijdag een vrije dag. Toch verscheen een aantal van hen op op het trainingsveld. Bekijk hier de foto's.

Thomas Vermaelen en Jan Vertonghen behoorden tot de internationals die de vrijdagtraining toch meepikten. De twee verdedigers speelden deze week met België tegen Standard Luik. Urby Emanuelson (verstopt achter Vertonghen) kwam woensdag een kwartier in actie voor Oranje. Ook hij verscheen vrijdag op het trainingsveld. Thomas Vermaelen en Jan Vertonghen behoorden tot de internationals die de vrijdagtraining toch meepikten. De twee verdedigers speelden deze week met België tegen Standard Luik. Urby Emanuelson (verstopt achter Vertonghen) kwam woensdag een kwartier in actie voor Oranje. Ook hij verscheen vrijdag op het trainingsveld.
Sammy Kuffour dolt met Edgar Davids. De Ghanees heeft een goede trainingsweek achter de rug. Zaterdag wordt besloten of hij bij de selectie zit voor de wedstrijd tegen Roda JC. Sammy Kuffour dolt met Edgar Davids. De Ghanees heeft een goede trainingsweek achter de rug. Zaterdag wordt besloten of hij bij de selectie zit voor de wedstrijd tegen Roda JC.
Rasmus Lindgren trainde vrijdag apart van de groep. Hij heeft last van zijn hamstring en miste daardoor woensdag de wedstrijd Turkije - Zweden. Of hij meedoet tegen Roda JC is nog onzeker. Rasmus Lindgren trainde vrijdag apart van de groep. Hij heeft last van zijn hamstring en miste daardoor woensdag de wedstrijd Turkije - Zweden. Of hij meedoet tegen Roda JC is nog onzeker.
Thomas Vermaelen deed nog wat extra krachtoefeningen na afloop van de training. Thomas Vermaelen deed nog wat extra krachtoefeningen na afloop van de training.
Edgar Davids doet zondag vanwege een schorsing niet mee tegen Roda JC. De aanvoerder van Ajax oefende na de reguliere training met assistent Alfons Groenendijk op de aanname. Edgar Davids doet zondag vanwege een schorsing niet mee tegen Roda JC. De aanvoerder van Ajax oefende na de reguliere training met assistent Alfons Groenendijk op de aanname.