Menu
Toekomst Journaal op Ajax TV: D2 en A1

Toekomst Journaal op Ajax TV: D2 en A1

In het Toekomst Journaal wordt iedere week op Ajax TV aandacht besteed aan de jeugdelftallen van de Toekomst. Deze week zien we de talenten van de C1 en B1 aan het werk. Bekijk vanavond op Eredivisie Live de samenvattingen van de D2 en A1.

Ajax D2 speelde zaterdag een Noord-Hollandse derby tegen HFC Haarlem D1. De ploeg van de trainers Dennis Bergkamp en Heini Otto was een maatje te groot voor de leeftijdgenoten uit de Spaarnestad. De Ajacieden uit de D2 stapten met een mooie 5-1 overwinning van het veld. Nog beter verging het afgelopen weekeinde Ajax A1. De Ajacieden van trainer Frank de Boer hadden verbazingwekkend weinig moeite met koploper PSV A1. Door de 7-3 overwinning is en blijft het ongemeend spannend in de Eredivisie voor A-junioren!

Bekijk alle doelpunten uit de duels van de D2 en A1 vanavond op Ajax TV op Eredivisie Live

Houd ook de website in de gaten voor het Toekomstjournaal! Ook hier zijn de treffers van de Ajacieden binnenkort terug te zien!

Neem nu alvast een kijkje op de website van Ajax TV

Ajax A1 realiseerde tegen koploper PSV A1 een onvervalste monsterscore. Ajax A1 realiseerde tegen koploper PSV A1 een onvervalste monsterscore.