Menu
Toekomst Journaal op Ajax TV: E1 en B2

Toekomst Journaal op Ajax TV: E1 en B2

In het Toekomst Journaal wordt iedere week op Ajax TV aandacht besteed aan de jeugdelftallen van de Toekomst. Deze week zien we de talenten van de E1 en B2 aan het werk. Bekijk vanavond op Eredivisie Live de samenvattingen van de E1 en B2. De wedstrijdbeelden zijn later ook te zien op de website van Ajax TV.

Wisselende resultaten, afgelopen weekeinde op de Toekomst van de elftallen die hun opwachting maken in het Toekomstjournaal. Ajax B2 had het lastig met Zeeburgia B1. In de stadsderby dwongen de Ajacieden van Edmond Claus genoeg kansen af. Toch werd één tegentreffer de B-junioren fataal. De treffer van Damiën Menzo bleek de enige treffer van de middag. Het laatste optreden van de B2 voor de winterstop eindigde zodoende in een 0-1 nederlaag.

Ajax E1 besloot de voetbaldag met een heel ander gevoel. De talenten van trainer Casimir Westerveld realiseerden de grootste overwinning van het seizoen. WSV'30 D1 werd met liefst 10-1 opzij gezet. ,,En die uitslag had nog veel groter kunnen zijn'', keek Westerveld toch vooral tevreden terug. Bobby Adekanye en Matthijs de Ligt waren met elk vier treffers topscorer in de E1. Rayan El Azrak en Justin Kluivert droegen ook een treffer bij. In de Hoofdklasse, waarin de E1 wekelijks speelt tegen tegenstanders die twee jaar ouder en sterker zijn, strijden de Ajacieden nog altijd mee om de prijzen. Met nog een optreden in 2009 te gaan, kan de batterij in de winterstop opnieuw worden opgeladen.

Kijk nu op Ajax TV alvast naar eerdere uitzendingen van het Toekomstjournaal

Ajax B2 ging afgelopen weekeinde onderuit in de stadsderby tegen Zeeburgia B1. Ajax B2 ging afgelopen weekeinde onderuit in de stadsderby tegen Zeeburgia B1.