Menu
Toekomst-journaal op Ajax TV

Toekomst-journaal op Ajax TV

In het Toekomstjournaal wekelijks aandacht voor de elftallen uit de jeugdopleiding van Ajax. Deze week: de kampioenswedstrijd van de D2 tegen Hellas Sport D1 en het competitietreffen van de A1 met ADO Den Haag A1.

Ajax D2 lag eigenlijk al het complete seizoen op titelkoers. De ploeg van trainer Heini Otto kon in de thuiswedstrijd tegen Hellas Sport D1 de kroon op al het geleverde werk zetten. De D'tjes maakten er een waardige en succesvolle kampioenswedstrijd van. Na een heuse doelpuntenregen ontvingen de Ajacieden de terechte kampioensbloemen.

De Ajacieden uit de A1, het hoogste elftal in de jeugdopleiding, liggen nog altijd op koers voor het kampioenschap. De Amsterdamse talenten van Frank de Boer troffen afgelopen zaterdag de leeftijdgenoten van ADO Den Haag tegenover zich. Met nog twee wedstrijden te gaan in de Eredivisie voor A-junioren is de strijd tussen Ajax A1, Feyenoord A1 én AZ A1 nog lang niet beslist...

Bekijk de duels van de D2 en A1 vanaf woensdag op Ajax TV >>

Ajax A1 is met Feyenoord en AZ verwikkeld in een bloedstollend spannende titelstrijd. Ajax A1 is met Feyenoord en AZ verwikkeld in een bloedstollend spannende titelstrijd.