Menu
Toelichting Jaakke op vergadering Ledenraad

Toelichting Jaakke op vergadering Ledenraad

Het bestuur van Ajax heeft dinsdagavond 16 oktober vergaderd met de Ledenraad. Lees hier een korte toelichting van voorzitter John Jaakke op deze vergadering.

,,In deze vergadering is uitvoerig gesproken over het functioneren van Ajax, zowel in voetbaltechnische als in bestuurlijke zin”, aldus Jaakke. ,,Besloten is een commissie te benoemen met als opdracht het bestuursmodel van Ajax en het voetbaltechnisch beleid van de afgelopen tien jaar te evalueren en daarover te adviseren. Ajax is tien jaar geleden naar de beurs gegaan en we willen kijken of ons huidige bestuursmodel nog wel het juiste is. Ook stonden we in 1996 nog in de finale van de Champions League. De commissie moet gaan onderzoeken waarom het sindsdien minder is gegaan.”

,,De commissie zal op korte termijn benoemd worden en dient binnen vier maanden na benoeming te rapporteren", aldus Jaakke. ,,En met korte termijn bedoel ik twee à drie weken. Wie er in de commissie komen weten we nog niet zeker, maar vast staat dat het een serieuze, zware commissie wordt. En de aanbevelingen van die commissie zullen ook zeker serieus genomen worden."

Houd Ajax TV in de gaten voor een interview met John Jaakke over de Ledenraadvergadering.