Menu
Tom de Mul keert terug naar Ajax

Tom de Mul keert terug naar Ajax

Tom de Mul maakt volgend seizoen weer deel uit van de selectie van Ajax 1. De 20-jarige Belg speelt nu nog op huurbasis bij Vitesse.

Tom de Mul (van 4 maart 1986) maakte zijn debuut voor Ajax 1 in de thuiswedstrijd tegen NEC op 25 januari 2004 (1-0 winst). Hij heeft nog een contract bij Ajax tot en met 30 juni 2008.

Dit seizoen speelt de Belgische vleugelaanvaller op huurbasis bij Vitesse. Hij kwam tot nog toe in 23 competitiewedstrijden uit voor de Arnhemse club en scoorde daarin twee doelpunten.

Volgend seizoen keert De Mul terug naar Amsterdam. Bij Ajax heeft de Belg tien officiƫle duels op zijn naam staan, met een doelpunt.

,,Tom heeft zich bij Vitesse goed verder ontwikkeld'', aldus Martin van Geel, technisch directeur van Ajax. ,,Ook mentaal is hij sterker; hij is volwassener geworden. Het is jammer dat hij bij Vitesse niet nog vaker heeft gespeeld, maar we verwachten dat hij een volwaardig lid van de eerste selectie zal worden, die de concurrentiestrijd voor de positie van rechtsbuiten kan aangaan.''