Menu
TOTO-actie bij Ajax-NAC groot succes

TOTO-actie bij Ajax-NAC groot succes

De sms-actie van TOTO bij Ajax - NAC is een groot succes geworden. In totaal voorspelden meer dan 50 Ajax-fans de juiste uitslag (2-2). Gerard Plomp ging er met de hoofdprijs vandoor. Hij mag van TOTO samen met zijn vrienden bij de bekerwedstrijd tegen AZ plaatsnemen in een skybox.

TOTO, Official Partner van Ajax, was bij de wedstrijd Ajax – NAC wedstrijdsponsor en hield daarbij een sms-actie voor alle Ajacieden. Via het versturen van een sms met de verwachte einduitslag, maakten de toeschouwers kans op maar liefst honderd Ajax-prijzen. Aan de oproep werd massaal gehoor gegeven, getuige de vele duizenden smsjes die binnenkwamen. Zowel in het programmaboekje, als met een flyer op alle stoelen in de Amsterdam ArenA werd uitleg gegeven over deze unieke voorspel-actie.

Het doel van TOTO is, om door het voorspellen van wedstrijden, sport nóg leuker en nóg spannender te maken. Uit de vele Ajacieden die hun voetbalkennis lieten zien, zijn de winnaars inmiddels door de notaris van TOTO verkozen.

Hoewel er heel veel grote zeges werden voorspeld, waren er toch meer dan vijftig Ajax-fans die de 2-2 einduitslag goed hadden voorspeld. Inmiddels hebben alle winnaars persoonlijk bericht gehad en ging Ajax-fan Gerard Plomp er met de hoofdprijs vandoor. Hij mag van TOTO samen met zijn vrienden bij de bekerwedstrijd tegen AZ plaatsnemen in een skybox.

Wil jij ook geld verdienen met je voetbalkennis? Klik dan op onderstaande link.

Speel mee op toto.nl/ajax en maak kans op 70 x je inleg