Menu
Traditioneel diner bordjesclub

Traditioneel diner bordjesclub

De Bordjesclub kwam afgelopen vrijdagavond voor de 63ste reünie bij elkaar. Op de Toekomst was iedereen welkom die tenminste 25 jaar lid is van de vereniging. Ook enkele gasten waren uitgenodigd. Hieronder een sfeerverslag in beeld.

Het restaurant op de Toekomst was gezellig vol met Ajacieden, die meestal langer dan 25 jaar lid zijn van de vereniging. Het restaurant op de Toekomst was gezellig vol met Ajacieden, die meestal langer dan 25 jaar lid zijn van de vereniging.
Traditioneel wordt tijdens de avond het clublied van Ajax ingezet en iedereen zingt uit volle borst mee. De heer Schoevaart mocht zittend zingen, de overigen onder wie links commissaris Frank Eijken en rechts voorzitter Uri Coronel stonden uit volle borst te zingen. Traditioneel wordt tijdens de avond het clublied van Ajax ingezet en iedereen zingt uit volle borst mee. De heer Schoevaart mocht zittend zingen, de overigen onder wie links commissaris Frank Eijken en rechts voorzitter Uri Coronel stonden uit volle borst te zingen.
Het glas wordt geheven. Op Ajax! Het glas wordt geheven. Op Ajax!
Omdat de heer Gerard Mossing Holsteyn bij de huldigingsdag van de jubilarissen niet aanwezig kon zijn, kreeg hij deze avond bij het bordjesclubdiner zijn speld voor zestig jaar lidmaatschap uit handen van voorzitter Uri Coronel. Omdat de heer Gerard Mossing Holsteyn bij de huldigingsdag van de jubilarissen niet aanwezig kon zijn, kreeg hij deze avond bij het bordjesclubdiner zijn speld voor zestig jaar lidmaatschap uit handen van voorzitter Uri Coronel.
Eén van de negen genodigden tijdens deze avond was fysiotherapeute Erna Spil. Zij werd naar voren geroepen en toegesproken door Hennie Henrichs. Eén van de negen genodigden tijdens deze avond was fysiotherapeute Erna Spil. Zij werd naar voren geroepen en toegesproken door Hennie Henrichs.
Als aandenken aan de avond, krijgt Aron Winter een  herinneringsbordje uit handen van Henrichs. Als aandenken aan de avond, krijgt Aron Winter een herinneringsbordje uit handen van Henrichs.