Menu
Train als Ajacied met de Online Academy

Train als Ajacied met de Online Academy

De selectie van Ajax start het nieuwe voetbalseizoen op zondag 27 juni. Die dag staat de eerste training van het seizoen 2010-2011 gepland. Wil jij net als het team van Martin Jol ook met jouw eigen voetbalteam goed voorbereid aan het nieuwe seizoen beginnen? Gebruik dan het voetbaltrainingsprogramma van de Ajax Online Academy.

De Ajax Online Academy is een compleet, didactisch en methodisch opgebouwd voetbaltrainingsprogramma en biedt alle jeugdtrainers ondersteuning en begeleiding bij het geven van voetbaltrainingen. ,,Daardoor kan dit online voetbaltrainingsprogramma als leidraad dienen voor het jeugdbeleid van amateurverenigingen”, zegt Ajax-trainer Martin Jol.

Op www.ajaxonlineacademy.com kunnen trainers Ajax’ oefenstof bekijken en hiermee eenvoudig zelf een eigen training samenstellen, om deze uiteindelijk uit te printen en
mee te nemen naar het trainingsveld. Alle gemaakte trainingen worden opgeslagen onder een eigen account, waardoor iedere trainer een eigen database van trainingen
opbouwt. De oefenstofdatabase bevat inmiddels meer dan 600 oefeningen, gerangschikt per leeftijdscategorie. Iedere oefening wordt ondersteund met tekst, tekeningen, animatie- en videobeelden.

En is er meer. Naast Ajax’ oefenstof is er ook een online spelervolgsysteem beschikbaar. Hiermee kan een trainer op eenvoudige wijze zijn spelers volgen gedurende de wedstrijden. Het aantal speelminuten, de posities en het aantal goals en assists kunnen hierin per speler worden bijgehouden.

Ga naar de Ajax Online Academy