Menu
Train als een echte Ajacied

Train als een echte Ajacied

Deze herfstvakantie kun jij met Ajax Camps en Clinics een hele dag bij Ajax trainen als een echte Ajax-speler.

Zou jij eens een dag bij Ajax op jeugdcomplex de Toekomst willen trainen? Die droom kan uitkomen. Want deze herfstvakantie houdt Ajax Clinics zulke trainingen! Je krijgt de hele dag training volgens de unieke Ajax trainingsmethode, welke ook in onze jeugdopleiding wordt toegepast. Deelnemers worden in teams ingedeeld op basis van leeftijd en niveau om deze dag zoveel mogelijk te leren.

Deze herfstvakantie staan de bewegingen van de Ajacieden Siem De Jong, Gregory van der Wiel en Miralem Sulejmani centraal. Daar kun jij dan na de vakantie bij je eigen club mooi mee scoren!

Bovendien zullen wij onder alle inschrijvingen van een clinic deze herfstvakantie, een plekje verloten als Centre Circle Carrier (vlagdrager) bij één van de Champions League wedstrijden van Ajax (Ajax - Zagreb of Ajax - Real Madrid)!

Als Centre Circle Carrier ben je voorafgaand aan de wedstrijd één van de dragers van de vlag en sta je midden op het veld! Uiteraard, ga je daarna met één van je ouders de wedstrijd bekijken!

Schrijf je hier in voor Ajax clinics deze herfstvakantie!