Menu
Trainen richting laatste duel 2010

Trainen richting laatste duel 2010

Een dag na de afgelaste thuiswedstrijd tegen Feyenoord, trainde de selectie gezamenlijk in de Amsterdam ArenA. Vanwege de slechte weersomstandigheden blijft Ajax trainen in het stadion tot de winterstop.

De training op maandag was open voor publiek. Enkele tientallen supporters bekeken de lange oefensessie vanaf de tribune. Ook een bekende van Ajax én van trainer Frank de Boer observeerde de training: Ronald de Boer. Vanaf de tribune zag hij hoe het elftal van zijn broer onder andere vier tegen vier speelde. Snel omschakelen en handelen en op doel schieten golden als de belangrijkste factoren.

Mounir El Hamdaoui, Mido en Teemu Tainio ontbraken op de training. Zij zijn geveld door griep. Ook Gregory van der Wiel en Siem de Jong waren ziek, maar zij zijn weer hersteld. Oleguer ontbrak eveneens. De verdediger heeft knieklachten en hij ondergaat maandagmiddag een MRI-scan om meer duidelijkheid te krijgen over de klachten.

Ajax neemt het donderdagavond vanaf 20:45 uur in de achtste finale van de KNVB beker op tegen AZ. Deze laatste wedstrijd van 2010 kan Ajax een plaats bij de laatste acht van het bekertoernooi opleveren. Kom donderdag naar de Amsterdam ArenA en juich Ajax naar de overwinning.

Foto's en tekst: Ajax.nl

Kom naar het bekerduel Ajax – AZ!

Er werd onder andere vier tegen vier gespeeld. Er werd onder andere vier tegen vier gespeeld.
Het rode team heeft gewonnen. Het rode team heeft gewonnen.
Ook Ronald de Boer (midden bovenin) kwam kijken. Ook Ronald de Boer (midden bovenin) kwam kijken.