Menu
Trainen richting voetbalvrij weekend

Trainen richting voetbalvrij weekend

Op een herfstige Toekomst werkte het uitgedunde team van Martin Jol vrijdagochtend een trainingsessie af. In tegenstelling tot de internationals die volop in voorbereiding zijn met hun nationale elftal richting belangrijke duels, was het voor de achtergebleven Ajacieden trainen richting een voetbalvrij weekend.

De assistent-trainers Danny Blind en Michael Lindeman leidden de training op het achterste veld van de Toekomst. De groep spelers, bestaande uit Florian Jozefzoon, Nicolas Lodeiro, Roly Bonevacia, Thimothée Atouba, Miralem Sulejmani, Rasmus Lindgren, Teemu Tainio en André Ooijer, kregen voornamelijk een conditionele training voor hun kiezen. Ajacied Mido trainde apart met fysiotherapeut Frank van Deursen.

De collega-Ajacieden met interlandverplichtingen komen vrijdag-, zaterdag- en dinsdagavond in actie met hun nationale team. Voor de Ajacieden in Amsterdam staat er weinig inspanning op het programma. Zij kunnen optimaal genieten van een voetbalvrij weekend.

Foto's en tekst: Ajax.nl

Ooijer en Lindgren kijken geconcentreerd vooruit. Ooijer en Lindgren kijken geconcentreerd vooruit.
Mido trainde vrijdagochtend apart. Mido trainde vrijdagochtend apart.
Ook Lodeiro deed mee aan de conditionele training. Ook Lodeiro deed mee aan de conditionele training.
Keeper Verhoeven trainde met collega-keeper Graafland. Keeper Verhoeven trainde met collega-keeper Graafland.
Mido druk in gesprek met fysio Van Deursen. Mido druk in gesprek met fysio Van Deursen.
Het groepje verlaat het veld dat bezaaid is met rood-oranje bladeren. Het groepje verlaat het veld dat bezaaid is met rood-oranje bladeren.