Menu
Trainers Jong Ajax bekijken A-junioren

Trainers Jong Ajax bekijken A-junioren

De trainers van Jong Ajax, Maarten Stekelenburg en Aron Winter, hebben dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen SV Huizen aangegrepen om een groot aantal A-junioren aan het werk te zien. Ajax won met 0-3.

De A-junioren van Ajax zijn de laatste maanden goed bezig. ,,Dat zie je ook wel aan de resultaten", aldus Maarten Stekelenburg, trainer van Jong Ajax. ,,Met het oog op volgend seizoen willen we zo nu en dan kijken hoe de junioren er voor staan ten opzichte van de spelers van Jong Ajax. Ook spelers van Jong Ajax die wat minder hebben gespeeld de laatste tijd, konden tegen Huizen aan het werk."

Met Toby Alderweireld, Moestafa El-Kabir, Yassine Ben-Moussa, Jordy Brouwer, Deniz Aslan, Melvin de Groot, Dionitio Liesdek, Siem de Jogn, Mitchell Donald, Jan-Arie van der Heijden en doelman Jeroen van Binsbergen in de gelederen, kwam Ajax op een 0-1 voorsprong. Net voor rust scoorde Gregory van der Wiel de openingstreffer. Een mooi moment voor Van der Wiel, want de jonge verdediger keerde voor het eerst terug op het veld na een lange periode van rugklachten. Hij speelde een helft. Ook Murat Yildirim, Chakib Tayeb en Stanton Lewis speelden mee in Huizen. In de tweede helft liep Ajax uit naar een 0-3 overwinning.