Menu
Trainerslijst jeugdelftallen

Trainerslijst jeugdelftallen

Ajax heeft de trainerslijst van de jeugdelftallen voor komend seizoen helemaal rond. De meeste trainers blijven het elftal leiden dat ze ook afgelopen jaar onder hun hoede hadden.

Gery Vink behaalde afgelopen seizoen het kampioenschap met de A2. Gaat de trainer ook komend seizoen weer op de schouders? Gery Vink behaalde afgelopen seizoen het kampioenschap met de A2. Gaat de trainer ook komend seizoen weer op de schouders?

Bij tien van de veertien jeugdelftallen van Ajax blijft de trainer ongewijzigd. In vier gevallen is er spraken van een wisseling van de wacht. Frank de Boer wordt samen met Bob de Klerk trainer van Ajax A1. Hij neemt de plaats in van Sonny Silooy. De Boer was afgelopen seizoen nog de coach van de D1. Die plek wordt nu ingevuld door Michel Kreek, die afgelopen seizoen de E1 onder zijn hoede had. Casimir Westerveld schuift van de E2 op naar de E1. Voor de E2 is een nieuwe trainer aangetrokken: Martin Dorré.

Jong Ajax staat komend seizoen weer onder leiding van Adrie Koster en Aron Winter. Het duo begon afgelopen seizoen ook bij het Beloftenelftal, maar Koster werd in oktober doorgeschoven naar Ajax 1, waar hij als interim-trainer het seizoen afmaakte.

Trainersoverzicht Jong Ajax en jeugdelftallen Ajax seizoen 2008-2009:

Jong Ajax: Adrie Koster en Aron Winter

Ajax A1: Frank de Boer en Bob de Klerk
Ajax A2: Gery Vink
Ajax B1: Robin Pronk
Ajax B2: Maarten Stekelenburg
Ajax C1: Wim Kwakman
Ajax C2: Bryan Roy
Ajax C3: Arnold Mühren
Ajax D1: Michel Kreek
Ajax D2: Heini Otto
Ajax D3: Eddie van Schaick
Ajax E1: Casimir Westerveld
Ajax E2: Martin Dorré
Ajax E3: Peter van der Hengst
Ajax F1: Dennis de Haan