Menu
Trainersstaf ontvangt Ajax Jaarboek

Trainersstaf ontvangt Ajax Jaarboek

De technische staf van Ajax ontving donderdagochtend na de training de eerste exemplaren van Het Officiële Ajax Jaarboek 2012-2013. Dit rijk geïllustreerde document vertelt alle hoogte - en dieptepunten van het seizoen die resulteerden in de 32ste landstitel.

Niet alleen de hoofdtrainer ontving deze keer het nieuwste jaarboek, maar de volledige staf. ,,We hebben het samen gedaan", stelt De Boer. ,,Dat zie je ook heel goed terug in het boek", viel hem al gelijk op toen hij na ontvangst door het boek bladerde.

Van de ouverture tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal - 'Gebreken pijnlijk blootgelegd' - via de Champions League wedstrijd tegen Manchester City - 'Prestatie van formaat'- naar het kampioensduel met Willem II - 'Ajax voltooit trilogie!'. Alle 48 confrontaties van het afgelopen seizoen staan uitgebreid vermeld.

,,Het ziet er mooi uit", concludeerde De Boer na een snelle eerste scan. ,,Alles wordt erin verteld en de foto's spreken voor zich. Daaruit kan je opmaken dat we het met z'n allen hebben gedaan. Zelf pak ik zeker in het begin van het nieuwe seizoen het jaarboek er nog wel eens bij. Hoeveel wedstrijden speelden we ook weer? En om te zien hoe sommige doelpunten precies gingen."

Daarvoor hoeft de trainer slechts de bijgeleverde dvd in de recorder te stoppen. Want daarop zijn alle doelpunten van Ajax in het succesvolle seizoen 2012-2013 opgenomen.

Het Officiële Ajax Jaarboek 2012 – 2013 is vanaf begin juli te bestellen in de online webshop van Ajax. Het Jaarboek is dan ook verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshop in de Amsterdam ArenA. Je vindt het Jaarboek rond die tijd eveneens in de boekwinkel.

Het Officiële Ajax Jaarboek 2012 - 2013 (inclusief DVD)
Ronald Jonges & Michel Sleutelberg
Uitgeverij Carrera, € 17,50
ISBN: 9789048817412


Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Bestel - vanaf 3 juli - het jaarboek online