Menu

Training als alle andere

De deadline van de internationale transfermarkt nadert. De geruchten over de ene na de andere mogelijke transfer steken zoals elk jaar de kop op. Maar de hoofdrolspelers van die rondzoemende verhalen doen gewoon wat ze altijd doen. Trainen, trainen en nog eens trainen.

Rasmus Lindgren is weer bij de selectie gehaald. De jonge Zweed werd ook in de voorbereiding op het seizoen veelvuldig toegevoegd aan het eerste elftal en ook nu mocht het talent weer een training meemaken onder Ronald Koeman. Anthony Obodai kon niet voluit gaan; hij haakte halverwege de training af.

Daarmee kwam het aantal jongens dat apart van de groep trainde op drie. Ook John O'Brien en Rafael van der Vaart kregen een apart programma voorgeschoteld. Van der Vaart moest een behoorlijke inspanning verrichten, maar hoewel het hem ogenschijnlijk goed af ging, kan hij zich nog niet bij de groep voegen.

Even leek het erop dat Zlatan Ibrahimovic van het veld moest. Hij kreeg last van een plekje op zijn scheenbeen. Maar nadat er tape om zijn been was gewikkeld ging het weer en voegde Ibrahimovic zich lachend bij de groep die met een rondo bezig was. Nadat er in partijvorm was getraind en alle drie de spitsen met een vleugelspeler hadden afgerond leek de tijd daar om af te sluiten.

Dat vond René Wormhoudt echter niet en als heerlijk toetje kreeg de selectie nog een fijne sprintoefening voor de kiezen. En ook nu werkte Ibrahimovic, die dolde met Grygera, de test met een stralende glimlach af.