Menu
Training: kaatsen en passen

Training: kaatsen en passen

Het elftal van hoofdtrainer Frank de Boer bereidt zich voor op de thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Twee dagen voor het treffen met de Superboeren, kregen de Ajacieden een uitgebreide en lange oefensessie voorgeschoteld.

Na de warming-up te hebben voltooid op een van de mistige velden van sportcomplex de Toekomst kon de training echt beginnen. Er werd onder andere geoefend op balaannames, kaatsbewegingen en passtechnieken. Middels een partijvorm kwamen onder meer deze drie elementen aan bod.

Demy de Zeeuw (liesklachten) en Siem de Jong (schouderklachten) trainden deels met de groep mee. Later vervolgden zij binnen, in het krachthonk een individueel oefenprogramma. Dario Cvitanich, die geblesseerd is aan zijn rechterkuit, trainde apart met fysiotherapeut Frank van Deursen.

Donderdag is de laatste training in aanloop naar de competitiewedstrijd tegen De Graafschap. Het thuisduel begint vrijdag om 20:45 uur.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor Ajax - De Graafschap. Er is vrije verkoop, je hebt dus geen Club Card nodig. Koop je kaarten online via onderstaande link of via een van de verkooppunten van TicketBox bij jou in de buurt. Op de wedstrijd zijn de stadionkassa’s vanaf 18:45 uur geopend. De kassa’s bevinden zich aan de Noordzijde van het stadion, ter hoogte van ingang D.

Foto's en tekst: Ajax.nl

Bestel je kaarten voor Ajax - De Graafschap online (t/m 4 februari 12:00 uur)

Demy de Zeeuw en Siem de Jong (niet afgebeeld) trainden deels met de groep mee. Demy de Zeeuw en Siem de Jong (niet afgebeeld) trainden deels met de groep mee.
Dario Cvitanich trainde apart met fysiotherapeut Frank van Deursen. Dario Cvitanich trainde apart met fysiotherapeut Frank van Deursen.