Menu

Training met kleine groep

Slechts een klein groepje Ajacieden trotseerde maandagochtend de winterse kou om buiten te trainen. De Ajacieden die tegen FC Utrecht speelden, mochten hun uitlooptraining binnen afwerken.

Yannis Anastasiou, Nourdin Boukhari, Daniël de Ridder, Nigel de Jong, Hans Vonk en Tomás Galásek betraden even na half elf het ontdooide trainingsveld naast de Amsterdam ArenA. Galásek deed de warming-up en de rondo's mee met het kleine groepje, maar liep vervolgens naar de andere kant van het veld om met fysiotherapeut Ricardo de Sanders een aangepast programma af te werken. De Tsjech mocht weer rustig schieten met de bal.

Wesley Sneijder kwam even het veld op. De middenvelder had in de wedstrijd tegen FC Utrecht een knietje op zijn bovenbeen gehad en liep een klein rondje. Uit voorzorg hoefde hij niet volledig te trainen.

Wil Coort en Ruud Krol namen het overgebleven viertal en de keeper mee naar het doel voor een serie afrondingsoefeningen. Vooral Anastasiou wist een aantal malen Vonk op prachtige wijze te passeren, maar ook de andere drie schoten af en toe mooi raak.

De selectie traint dinsdagochtend weer om half elf.