Menu
Training met uitgedunde groep

Training met uitgedunde groep

Ajax trainde maandag, drie dagen na de 2-0 thuiszege op De Graafschap, met een uitgedunde selectie. Wegens interlandverplichtingen zijn de internationals tot donderdag afwezig. Dan hervat de volledige groep de voorbereiding op het treffen met Roda JC in Kerkrade.

Na de vrijdagavondwedstrijd tegen de Superboeren genoten de Ajacieden van een vrij weekend. Op maandag kreeg het team van Frank de Boer een gevarieerd programma voorgeschoteld. De twee keepers, Jeroen Verhoeven en Ronald Graafland, trainden een groot deel van de sessie met keeperstrainer Carlo l’Ami. Nicolas Lodeiro, die geblesseerd is aan zijn rechtervoet, trainde apart met fysiotherapeut Pim van Dord. De rest van de groep oefende onder andere op kaats- en balaannametechniek en speelde een partijvorm.

Na de oefensessie blikte Demy de Zeeuw voor de camera van Ajax TV terug op de wedstrijd tegen De Graafschap. Hij keek - wegens een teruggekeerde liesblessure - vanaf de bank naar de verrichten van zijn teamgenoten. Ook de vriendschappelijke interland tegen Oostenrijk moet De Zeeuw missen. ,,In goed overleg met de dokters is besloten om niet te gaan’’, zei hij tegen Ajax TV.

Houd Ajax TV in de gaten voor het interview met Demy de Zeeuw

Foto's en tekst: Ajax.nl

Nicolas Lodeiro trainde apart met fysiotherapeut Pim van Dord. Nicolas Lodeiro trainde apart met fysiotherapeut Pim van Dord.
Mounir El Hamdaoui, Rasmus Lindgren en Aras Özbiliz verrichten synchroon aan elkaar een baloefening. Mounir El Hamdaoui, Rasmus Lindgren en Aras Özbiliz verrichten synchroon aan elkaar een baloefening.
Siem de Jong probeert Özbiliz voorbij te lopen. Siem de Jong probeert Özbiliz voorbij te lopen.
Na de training sprak Ajax TV met Demy de Zeeuw. Na de training sprak Ajax TV met Demy de Zeeuw.