Menu
Training onder toeziend oog van Atteveld

Training onder toeziend oog van Atteveld

Onder toeziend oog van voetbaltrainer Raymond Atteveld werkte een uitgedund groepje Ajacieden – de spelers met interlandverplichtingen zijn afwezig – donderdagochtend een training af op de Toekomst.

Atteveld zag hoe de Ajacieden onder andere een positiespel speelden. Al kijkend naar de stopwatch op zijn horloge leidde Ajax-trainer Martin Jol de snelle en technisch vaardige oefenvorm.

Na afloop van de trainingsessie had Ajax TV uitgebreide interviews met Nicolas Lodeiro en Mido. Lodeiro sprak onder meer over zijn blessure die hij opliep in de WK-wedstrijd tegen Ghana. De speler is herstellende van zijn voetblessure. Er is overigens goed nieuws voor de Uruguayaanse Ajacied: aankomende maandag mag hij weer volledig meetrainen met de groep.

Het uitgebreide interview met Mido gaat onder meer over Ajax, de Toekomst, de competitie en natuurlijk zijn terugkeer bij de Amsterdamse club. ,,Een heel belangrijke reden voor mij om terug te komen bij Ajax zijn de Ajax-supporters, die mij al eens eerder met open armen hebben ontvangen’’, sprak hij voor de camera.

De interviews met Nicolas Lodeiro en Mido worden maandag uitgezonden op Ajax TV

Foto's en tekst: Ajax.nl

Oleguer, Bonevacia, Jozefzoon en Tainio luisteren aandachtig naar de uitleg. Oleguer, Bonevacia, Jozefzoon en Tainio luisteren aandachtig naar de uitleg.
Miralem Sulejmani aan de bal bij een positiespel. Miralem Sulejmani aan de bal bij een positiespel.
Martin Jol houdt de tijd goed in de gaten. Martin Jol houdt de tijd goed in de gaten.
Florian Jozefzoon en Mitchell Donald in een duel. Florian Jozefzoon en Mitchell Donald in een duel.
Ajax TV interviewde Nicolas Lodeiro na afloop van de training. Ajax TV interviewde Nicolas Lodeiro na afloop van de training.
Ook Mido sprak met Ajax TV. Ook Mido sprak met Ajax TV.