Menu
Training zonder internationals

Training zonder internationals

Na de 4-1-winst op RKC Waalwijk hadden de Ajacieden maandag een vrije dag. Dinsdagochtend stond er weer een trainingssessie op het programma. Door interlandverplichtingen van veel Ajacieden was er vandaag een kleine groep aanwezig.

Onder toeziend oog van veel Ajax-supporters werkte het team van Martin Jol op het hoofdveld van de Toekomst een gevarieerde training af. Een groep van vijftien man stond op het veld.
Marco Bizot en Kenneth Vermeer startten de oefensessie apart samen met keeperstrainer Carlo l’Ami. Jong Ajax-keeper Sergio Padt trainde samen met Pim van Dord. Padt, die door een gebroken wijsvinger weken was uitgeschakeld, zal naar alle waarschijnlijkheid volgende week de groepstraining weer hervatten bij Jong Ajax.

Ook Evander Sno, die ziek is geweest, werkte een individuele training af. Woensdag sluit hij weer aan bij de groep.

De overige Ajacieden oefenden onder andere op voorzetten geven en schieten op doel. Als afsluiter werd er een partij gespeeld.

Donderdag melden de internationals zich weer op de Toekomst.

Het team van Martin Jol traint in aanloop naar de uitwedstrijd tegen PSV. Dit duel vindt zondag 16 augustus plaats om 12.30 uur in het Philips Stadion. Bekijk de wedstrijd rechtsreeks op Eredivisie Live.

Klik hier voor meer informatie


Darko Bodul ziet hoe Thimothée Atouba de bal wegwerkt. Darko Bodul ziet hoe Thimothée Atouba de bal wegwerkt.

Urby Emanuelson sprint met de bal aan zijn voeten weg. Martin Jol kijkt geconcentreerd naar de aanvaller. Urby Emanuelson sprint met de bal aan zijn voeten weg. Martin Jol kijkt geconcentreerd naar de aanvaller.

Evander Sno is ziek geweest, waardoor hij vandaag een individuele training afwerkte. Evander Sno is ziek geweest, waardoor hij vandaag een individuele training afwerkte.

Even de dorst lessen! Even de dorst lessen!

Oleguer is gefocust op de oefening. De Ajacieden moesten onder andere korte en lange sprints trekken. Oleguer is gefocust op de oefening. De Ajacieden moesten onder andere korte en lange sprints trekken.

George Ogararu schiet snoeihard op doel. George Ogararu schiet snoeihard op doel.

Ook Dario Cvitanich zet zijn beste beentje voor. Ook Dario Cvitanich zet zijn beste beentje voor.

Tijdens de dinsdagochtendtraining waren veel supporters aanwezig. Tijdens de dinsdagochtendtraining waren veel supporters aanwezig.