Menu
Training zonder internationals

Training zonder internationals

Eén dag na de overwinning in de Klassieker is de rust weer teruggekeerd rond de Amsterdam ArenA. Vanwege de interlandverplichtingen verscheen maandag een heel klein groepje Ajacieden op het trainingsveld.

De Ajacieden speelden felle partijtjes vier tegen vier. De Ajacieden speelden felle partijtjes vier tegen vier.

Veel tijd om met z’n allen na te genieten van de mooie overwinning op Feyenoord was er niet voor de Ajacieden. Liefst veertien spelers van de A-selectie hebben deze week interlandverplichtingen en melden zich maandag bij hun bondscoach. Dat betekende dat er maar een heel klein groepje Ajacieden op het trainingsveld verscheen. Naast doelmannen Erik Heijblok en Dennis Gentenaar gaven ook Urby Emanuelson (op het laatste moment afgevallen bij Oranje), Ismael Urzaiz, Jurgen Colin, Leonardo, Edgar Davids en Albert Luque acte de présence.

Gregory van der Wiel was ook van de partij maandagochtend, maar de jonge verdediger trainde niet mee met de groep. Hij is nog altijd herstellende van zijn knieblessure en hield het bij een rustige looptraining. Terwijl Van der Wiel zijn rondjes liep, werkten zijn ploeggenoten een fanatieke partij vier tegen vier af op grote doelen.

De Ajacieden zijn dinsdag vrij. Woensdag staan er twee oefensessies gepland. De eerste begint om 10.30 uur, de tweede om 14.30 uur. Beide trainingen zijn toegankelijk voor publiek.


Spelers Ajax 1 met interlandverplichtingen:

John Heitinga, Klaas Jan Huntelaar, Maarten Stekelenburg (Nederlands elftal), Kenneth Perez, Dennis Rommedahl (Deens elftal), Kennedy, Rasmus Lindgren (Zweeds elftal), George Ogararu (Roemeens elftal), Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen (Belgisch elftal), Luis Suarez (Uruguayaans elftal), Siem de Jong (Nederlands Olympisch elftal), Mitchell Donald en Jeffrey Sarpong (Nederlands Beloftenelftal).