Menu
Trots op Ajax. Trots op Amsterdam ❌❌❌

Trots op Ajax. Trots op Amsterdam ❌❌❌

Ajax en adidas introduceren het nieuwe thuistenue voor 2019-2020, een klassiek rood-wit tenue met subtiele zwarte details. Het shirt is een eerbetoon aan Amsterdam en de zwart-rood-witte Amsterdamse vlag in het bijzonder, om de band van de club met de stad te eren.

Deze details zijn te zien op de kraag, de mouwen en in het Ajax-logo, een logo dat qua kleurstelling sterk doet denken aan oude Ajax-shirts tot aan de jaren 90. Aan de binnenkant van de kraag zijn 3 witte Andreaskruizen zichtbaar. Ook in de rugbedrukking zijn de kleuren van de Amsterdamse vlag verwerkt.

In de video die voor de lancering van het shirt is gemaakt, speelt Levi Acheampong (een talent van Ajax O11) de hoofdrol. De kijker bevindt zich in zijn droom: spelen in Ajax 1. Een droom die vele kinderen delen en waar het shirt onder andere symbool voor staat.

Het tenue is per direct te bestellen in de Ajax-webshop en is vanaf 10 mei verkrijgbaar in de Ajax Fanshops. De rugbedrukking is exclusief verkrijgbaar in de Ajax-webshop en Ajax Fanshops. De spelers dragen het tenue voor het eerst in de 1e oefenwedstrijd van seizoen 2019-2020.

Bestel het nieuwe thuistenue