Menu
Trustfull vertrekt bij Ajax

Trustfull vertrekt bij Ajax

Orlando Trustfull vertrekt bij Ajax. De trainer van de A1, woensdag met zijn elftal kampioen van Nederland geworden, vindt dat het moment is aangebroken om zijn vizier op een nieuwe uitdaging te richten.

,,Ik heb het altijd ontzettend naar mijn zin gehad bij Ajax”, aldus Trustfull. ,,Het was enorm inspirerend om iedere dag met de grootste talenten van Nederland aan de slag te gaan. Volgend jaar wordt er binnen de jeugdopleiding een iets andere koers gevaren. Als coach heb je niet meer één vast team, maar wordt er gerouleerd. Persoonlijk denk ik dat mijn kwaliteiten beter naar voren komen als ik me wel op één team kan richten. Met dat in het achterhoofd, denk ik dat het nu het juiste moment is om Ajax te verlaten. Ik kijk met een heel goed gevoel terug op mijn periode bij de club, en de titel met de A1 dit seizoen was een heel mooie afsluiter.”

Trustfull was vier seizoenen werkzaam voor Ajax als jeugdtrainer. Via de C2 en de B1 kreeg hij afgelopen zomer de leiding over Ajax A1, het team waarmee hij woensdag de Eredivisietitel voor A-junioren veroverde.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst