Menu
‘Tv-optreden’ voor De Jong en Blind

‘Tv-optreden’ voor De Jong en Blind

Ajacieden Siem de Jong en Daley Blind waren woensdagmiddag te gast in het programma ‘Babbels’ van Emma TV, een intern televisiekanaal van het Emma Ziekenhuis.

De twee spelers werden hartelijk onthaald door de vrijwilligers van Emma TV. Ook de kinderen die aanwezig waren in de liveshow hadden er veel zin in.

De enthousiaste presentatrices Annika en Stephanie stelden meteen flitsvragen aan De Jong en Blind: welke sporten beoefenen zij naast voetbal (Siem volleybalt graag en Daley vindt tennis heel leuk), vroeg opstaan of uitslapen (beide jongens staan liever vroeg op) en frietjes of pannenkoeken eten?

Zo nu en dan werd de creatieve show onderbroken met een leuk filmpje, gevolgd door een kennisquiz over Ajax. De Ajacieden deden zelfs trucjes voor. Blind balanceerde de bal op zijn hoofd en De Jong hield gemakkelijk de bal een aantal keer hoog.

Het programma van Emma TV is beide spelers goed bevallen. ,,Het was heel leuk om te doen’’, zei Blind na afloop. Na de show wipten de spelers nog even langs een paar kamers om handtekeningen en leuke presentjes uit te delen.

En of ze frietjes lusten? Op z’n tijd wel, ja!

Lachend en geconcentreerd kijkt iedereen naar een filmpje. Lachend en geconcentreerd kijkt iedereen naar een filmpje.
Siem de Jong heeft nog een gouden tip voor de aspirerende voetballers: ,,Veel oefenen en altijd je groenten opeten!’’ Siem de Jong heeft nog een gouden tip voor de aspirerende voetballers: ,,Veel oefenen en altijd je groenten opeten!’’
Blind laat zien hoe je een bal zo goed mogelijk kan balanceren op je hoofd. Blind laat zien hoe je een bal zo goed mogelijk kan balanceren op je hoofd.
En nog even op de foto met Siem en Daley. Voor de twee spelers was het een leuke en geslaagde middag. En nog even op de foto met Siem en Daley. Voor de twee spelers was het een leuke en geslaagde middag.