Menu
Twee gasten op de training

Twee gasten op de training

Ajax traint dinsdag twee keer. Bij de ochtendtraining maakte Marco van Basten gebruik van twee spelers van Jong Ajax: Jordi Schell en Renaldo Jongebloet. Bekijk hier de foto's.

Jordi Schell (midden) en Renaldo Jongebloet (staand) waren dinsdag te gast bij de training van het eerste. De spelers van Jong Ajax rusten hier uit na een lange partij. Jordi Schell (midden) en Renaldo Jongebloet (staand) waren dinsdag te gast bij de training van het eerste. De spelers van Jong Ajax rusten hier uit na een lange partij.
Evander Sno kijkt hoe zijn ploeggenoten het er tijdens de partij op grote doelen vanaf brengen. Sno deed maandagavond mee met Jong Ajax in de bekerwedstrijd tegen Jong AGOVV (4-0 winst). Een dag later mocht hij het iets rustiger aandoen. Hetzelfde gold voor Oleguer en Kennedy. Hans Vonk, maandag ook actief bij de Beloften, deed wel de hele training mee. Evander Sno kijkt hoe zijn ploeggenoten het er tijdens de partij op grote doelen vanaf brengen. Sno deed maandagavond mee met Jong Ajax in de bekerwedstrijd tegen Jong AGOVV (4-0 winst). Een dag later mocht hij het iets rustiger aandoen. Hetzelfde gold voor Oleguer en Kennedy. Hans Vonk, maandag ook actief bij de Beloften, deed wel de hele training mee.
Marco van Basten kon dinsdag weer beschikken over Dennis Rommedahl. Die sloot weer aan bij de groep nadat hij in het weekeinde op pad was met het nationale team van Denemarken. Marco van Basten kon dinsdag weer beschikken over Dennis Rommedahl. Die sloot weer aan bij de groep nadat hij in het weekeinde op pad was met het nationale team van Denemarken.
Siem de Jong (midden) deed ook weer voluit mee. Maandag trainde hij nog apart van de groep vanwege lichte knieklachten. Siem de Jong (midden) deed ook weer voluit mee. Maandag trainde hij nog apart van de groep vanwege lichte knieklachten.
Kenneth Vermeer overlegt met zijn trainer Carlo l'Ami. De keeper werd tijdens de partij geraakt aan zijn gezicht, maar kon even later de training gewoon weer hervatten. Kenneth Vermeer overlegt met zijn trainer Carlo l'Ami. De keeper werd tijdens de partij geraakt aan zijn gezicht, maar kon even later de training gewoon weer hervatten.
Ook na de grote partij maakten de Ajacieden nog behoorlijk wat meters. Ook na de grote partij maakten de Ajacieden nog behoorlijk wat meters.