Menu

Twee trotse winnaars van 'Dagje Rafael van der Vaart'

Op ajax.nl kon je enige tijd geleden meedoen met een sms-spel over Ajax' aanvoerder Rafael van de Vaart. De prijs was een dagje in het gezelschap van de talentvolle middenvelder.

Sandra Enthoven uit Kwintsheul en Yarmillia Pattiiha uit Apeldoorn waren de twee gelukkigen. 's Ochtends vroeg waren de meiden in de trein gestapt voor hun prijs: een dag met Rafael van der Vaart. Na de koffie sloegen ze gedurende anderhalf uur de training gade. En ze waren er niet voor niets: met een heel mooi lobje toonde hun idool zijn voetbalkwaliteiten.

Tot vreugde natuurlijk van Sandra en Yarmillia. Ze zijn al lang fan van Rafael van der Vaart. Af en toe komen ze naar het stadion om een wedstrijd te bekijken. De quizvragen die ze moesten beantoorden vonden ze niet zo moeilijk. Yarmillia: ,,Eigenlijk hoefde ik maar een vraag op te zoeken: wanneer Rafael debuteerde in het Nederlands Elftal. Verder wist ik alle antwoorden.''

Voorzichtig speculeerden de dames over de toekomst van hun held. ,,Misschien gaat hij wel naar Spanje. Maar ik hoop dat-ie blijft natuurlijk.'' Daar was Yarmillia het roerend mee eens.

Deze dag kan niemand ze in ieder geval afnemen. En nog een verzoekje van Sandra aan PSV: of ze alsjeblieft zaterdag verliezen zodat Ajax zondag kampioen zou kunnen worden. Want dan is ze aanwezig in het stadion.