Menu
Tweede zege Ajax in Aegon Future Cup

Tweede zege Ajax in Aegon Future Cup

Ajax B1 heeft ook zijn tweede groepsduel in de Aegon Future Cup gewonnen. Het Braziliaanse Corinthians werd op de Toekomst met 4-0 verslagen.

Voor Corinthians was het de tweede ruime nederlaag op rij, want ’s ochtends was Liverpool ook al met 4-0 te sterk voor de Brazilianen. Ajax opende het toernooi met een 1-0-zege op Celtic en boekte dus zijn tweede zege op rij. De halve finale kan het team van Saïd Ouaali bijna niet meer ontgaan. Zondag in de derde groepswedstrijd tegen Liverpool (12:00 uur) heeft Ajax aan een punt genoeg, maar ook bij verlies, is de kans groot dat de laatste vier bereikt worden.

Corinthians had op veld 3 weinig in te brengen tegen Ajax. Binnen het kwartier was het al 2-0 via doelpunten van IJslander Magnus Karlsson en aanvoerder Abdel Nouri. Karlsson maakte ook de 3-0 en Dani de Wit tekende vlak voor het einde van de wedstrijd voor de eindstand: 4-0.


Uitslagen poule A:

Ajax - Corinthians 4-0
Liverpool - Celtic 0-1

Ajax - Celtic 1-0
Corinthians - Liverpool 0-4

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Cerny zoekt zijn man op. Cerny zoekt zijn man op.
Opnieuw trok de wedstrijd van Ajax ontzettend veel bezoekers. Opnieuw trok de wedstrijd van Ajax ontzettend veel bezoekers.
Corinthians viel tegen op de eerste dag van de Aegon Future Cup. Corinthians viel tegen op de eerste dag van de Aegon Future Cup.
Ajax kon zaterdag al vijf keer juichen: Celtic werd met 1-0 verslagen, Corinthians met 4-0. Ajax kon zaterdag al vijf keer juichen: Celtic werd met 1-0 verslagen, Corinthians met 4-0.
En de bal blijft... binnen! En de bal blijft... binnen!