Menu
Twitter-volgers in watten gelegd

Twitter-volgers in watten gelegd

Het Twitter-account van Ajax heeft onlangs een mijlpaal van 500.000 volgers bereikt. Wegens dit aantal werden er twee VIP-tickets verloot voor de Europa League wedstrijd Ajax - Legia Warschau. Deze kaarten konden gewonnen worden als je een tweet zou sturen waarom jij deze kaarten zou moeten winnen met de hashtag #wijzijnajax.

Maarten van der Rijt was de gelukkige winnaar van deze actie en mocht samen met zijn beste vriend Maarten de wedstrijd bekijken vanuit de Koninklijke Loge. Ze vonden het fantastisch om in de ArenA de wedstrijd te mogen kijken vanaf geweldige plaatsen.

,,Het was een prachtige avond! Van parkeren tot een smaakvol diner. We hebben echt genoten van de geweldige plaatsen op de Koninklijke Loge en natuurlijk ook van ons aller Ajax'', aldus de prijswinnaar Maarten van der Rijt.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Gerard van Hees

Maarten samen met zijn beste vriend Maarten op de Koninklijke Loge. Maarten samen met zijn beste vriend Maarten op de Koninklijke Loge.
De winnaars van de Twitter-actie zitten klaar voor de wedstrijd. De winnaars van de Twitter-actie zitten klaar voor de wedstrijd.