Menu
Uitbreiding Zuid 1

Uitbreiding Zuid 1

Samen met de Amsterdam ArenA zijn wij begonnen met het uitbreiden van de eerste ring Zuid. De gracht tussen het veld en de tribune wordt versmald, waardoor er al na de winterstop extra plaatsen bijkomen. Zodoende kunnen een hoop Ajacieden die voorheen in de vakken 424 en 425 (VAK410) zaten, nu alsnog naar de eerste ring Zuid verhuizen.

Op basis van vaknummer, sociale setting en het aantal jaren dat iemand een seizoenkaart heeft, hebben we besloten wie vooralsnog wel kan verplaatsen en wie niet.

De supporters die de tweede seizoenshelft op Zuid kunnen plaatsnemen hebben inmiddels een e-mail van ons gekregen. Hierin verwijzen wij naar een formulier waarmee zij kunnen aangeven of ze willen verhuizen of toch willen blijven zitten waar ze nu zitten. Daarbij hebben we gevraagd of ze dit formulier voor 27 december willen invullen. Zo hebben we nog genoeg tijd om de nieuwe seizoenkaarten vóór ons thuisduel met ADO Den Haag aan te leveren.

Supporters die voorheen in de vakken 424 en 425 zaten, maar geen mail hebben ontvangen, vallen buiten de eerste selectie. Dat betekent niet dat zij helemaal geen kans maken op een verhuizing naar de eerste ring Zuid. Want mocht blijken dat sommige aangeschreven Ajacieden niet willen verplaatsen, dan komt de volgende in de rij in aanmerking. Dit zal in de eerste week van januari duidelijk worden. Ook deze supporters krijgen dan het formulier toegestuurd waarmee ze kunnen aangeven of ze willen verhuizen.

De mogelijkheid is aanwezig dat enkele oud-410’ers ook in januari nog niet in aanmerking komen voor een verplaatsing. In dat geval doen wij een beroep op hun geduld, in de wetenschap dat er komende zomer opnieuw plaatsen vrij kunnen komen.