Menu
Uitgebreide training in de regen

Uitgebreide training in de regen

De selectie van Ajax genoot donderdagavond van een teamuitje bij Cirque du Soleil. Vrijdagochtend stonden de Ajacieden alweer vroeg op het veld voor een uitgebreide trainingssessie. Bekijk hier de foto's.

De staf had vrijdag beschikking over 'slechts' 15 spelers. Een gedeelte van de groep speelt vrijdagavond mee bij Jong Ajax. De staf had vrijdag beschikking over 'slechts' 15 spelers. Een gedeelte van de groep speelt vrijdagavond mee bij Jong Ajax.
Jaap Stam instrueert 'team geel'. Er werd een partij gespeeld tussen twee teams van zeven man, met één extra speler in een vrije rol. Jaap Stam instrueert 'team geel'. Er werd een partij gespeeld tussen twee teams van zeven man, met één extra speler in een vrije rol.
Christian Poulsen in duel met Daley Blind. Christian Poulsen in duel met Daley Blind.
Meermaals werd de training stilgelegd voor aanwijzingen van de staf. Meermaals werd de training stilgelegd voor aanwijzingen van de staf.
Davy Klaassen luistert aandachtig naar de tips van Dennis Bergkamp. Davy Klaassen luistert aandachtig naar de tips van Dennis Bergkamp.
Bojan zoekt Ricardo van Rhijn op. Bojan zoekt Ricardo van Rhijn op.
Frank de Boer geeft aanwijzingen. De coach van Ajax stoomt zijn team klaar voor de halve finale van het toernooi om de KNVB Beker, donderdag tegen AZ. Frank de Boer geeft aanwijzingen. De coach van Ajax stoomt zijn team klaar voor de halve finale van het toernooi om de KNVB Beker, donderdag tegen AZ.
De uitgebreide training duurde nagenoeg twee uur. De uitgebreide training duurde nagenoeg twee uur.
Hennie Spijkerman legt uit wat er van de spelers verwacht wordt. Hennie Spijkerman legt uit wat er van de spelers verwacht wordt.