Menu
Uitlooptraining voor de Ajacieden

Uitlooptraining voor de Ajacieden

Een dag na de 3-0-overwinning op ADO Den Haag was het eerste elftal van Ajax weer te vinden op een van de velden van de Toekomst. De Ajacieden werkten onder leiding van Martin Jol en de assistent-trainers een uitlooptraining af.

De Ajacieden hebben een drukke week voor de boeg. Aanstaande woensdag vertrekt het team van Martin Jol naar Belgiƫ. Ajax speelt donderdagavond het tweede duel in de groepsfase van de Europa League tegen Anderlecht. De Belgische tegenstander is prima begonnen aan het Europees avontuur. Anderlecht is koploper in de poule dankzij de 2-0-winst op Dinamo Zagreb. Ajax speelde in de eerste groepswedstrijd tegen FC Timisoara 0-0.

De wedstrijd Anderlecht - Ajax begint donderdag 1 oktober om 21.05 uur.

De Ajacieden werkten maandag een uitlooptraining af. De Ajacieden werkten maandag een uitlooptraining af.

Luis Suarez ziet hoe Dario Cvitanich hard uithaalt. Luis Suarez ziet hoe Dario Cvitanich hard uithaalt.

Langs de zijlijn keek Gabri, die herstellende is van een achillespeesblessure, hoe zijn teamgenoten trainden. Langs de zijlijn keek Gabri, die herstellende is van een achillespeesblessure, hoe zijn teamgenoten trainden.

Dennis Rommedahl, goed voor een assist tegen ADO Den Haag, legt een bal voor. Dennis Rommedahl, goed voor een assist tegen ADO Den Haag, legt een bal voor.

Kenneth Vermeer neemt een aanloop. Kenneth Vermeer neemt een aanloop.

Suarez en Cvitanich werkten langs de kant aan hun individuele oefeningen. Suarez en Cvitanich werkten langs de kant aan hun individuele oefeningen.