Menu
Uitlopen en napraten over Klassieker

Uitlopen en napraten over Klassieker

De eerste training na de Klassieker stond in het teken van uitlopen en napraten over de 2-2. Maarten Stekelenburg, Oleguer en Miralem Sulejmani ontbraken. Gabri en Kennedy trainden nog apart van de groep.

Tijdens de afsluitende partijvorm beet Eyong Enoh flink van zich af. De Kameroener debuteerde zondag tijdens de Klassieker in het eerste elftal van Ajax. Op de training maakte Enoh het Robbert Schilder lastig. Tijdens de afsluitende partijvorm beet Eyong Enoh flink van zich af. De Kameroener debuteerde zondag tijdens de Klassieker in het eerste elftal van Ajax. Op de training maakte Enoh het Robbert Schilder lastig.
Terwijl de overige spelers al aan de warming-up waren begonnen, nam Marco van Basten de tijd om met Urby Emanuelson te praten. De verdediger was tijdens de wedstrijd 'verantwoordelijk' voor het onderuit halen van Michael Mols in het strafschopgebied. De flink bekritiseerde penalty leverde de 2-2 op. Terwijl de overige spelers al aan de warming-up waren begonnen, nam Marco van Basten de tijd om met Urby Emanuelson te praten. De verdediger was tijdens de wedstrijd 'verantwoordelijk' voor het onderuit halen van Michael Mols in het strafschopgebied. De flink bekritiseerde penalty leverde de 2-2 op.
Voor de spelers die de wedstrijd tegen Feyenoord speelden, stond de training in het teken van het herstel. Na een aantal rondes te hebben gelopen en enkele uitvoerige rek- en strekoefeningen trainden de Ajacieden binnen in de Amsterdam ArenA verder. Voor de spelers die de wedstrijd tegen Feyenoord speelden, stond de training in het teken van het herstel. Na een aantal rondes te hebben gelopen en enkele uitvoerige rek- en strekoefeningen trainden de Ajacieden binnen in de Amsterdam ArenA verder.
De spelers die in Rotterdam op de bank begonnen, met uitzondering van Leonardo, namen Kenneth Vermeer flink onder vuur. Met een aantal verschillende varianten werd er op doel afgerond. De reserverdoelman redde een aantal keer briljant, maar met name Dario Cvitanich en Eyong Enoh dwongen Vermeer tot het uiterste. De spelers die in Rotterdam op de bank begonnen, met uitzondering van Leonardo, namen Kenneth Vermeer flink onder vuur. Met een aantal verschillende varianten werd er op doel afgerond. De reserverdoelman redde een aantal keer briljant, maar met name Dario Cvitanich en Eyong Enoh dwongen Vermeer tot het uiterste.
Gabri en Kennedy trainden apart van de selectie. De Spanjaard ging wederom kort met de bal aan de slag. Voor de Zweed, die afgelopen week op de training met Jong Ajax een blessure aan zijn dijbeen opliep, is dat momenteel nog niet aan de orde. Gabri en Kennedy trainden apart van de selectie. De Spanjaard ging wederom kort met de bal aan de slag. Voor de Zweed, die afgelopen week op de training met Jong Ajax een blessure aan zijn dijbeen opliep, is dat momenteel nog niet aan de orde.
Klaas Jan Huntelaar praat bij met Marco van Basten en Rob Witschge. De spits baalde flink van de puntendeling in de Kuip; zijn treffer was uiteindelijk niet voldoende voor de overwinning. Klaas Jan Huntelaar praat bij met Marco van Basten en Rob Witschge. De spits baalde flink van de puntendeling in de Kuip; zijn treffer was uiteindelijk niet voldoende voor de overwinning.