Menu
Uitlopen na zware avond

Uitlopen na zware avond

De selectie van Ajax werkte donderdagochtend een uitlooptraining af op de velden naast de ArenA. Dat was nodig want na de 120 zware minuten tegen FC Volendam konden de spieren wel wat doorbloeding gebruiken.

Urby Emanuelson moest woensdag het bekerduel met FC Volendam aan zich voorbij laten gaan vanwege lichte lieskrachten. Een dag later verscheen hij weer op het trainingsveld om aan zijn herstel te werken. Urby Emanuelson moest woensdag het bekerduel met FC Volendam aan zich voorbij laten gaan vanwege lichte lieskrachten. Een dag later verscheen hij weer op het trainingsveld om aan zijn herstel te werken.
Zweden Kennedy en Rasmus Lindgren voeren de groep aan tijdens het uitlopen. Ajax verloor woensdag in de verlenging van FC Volendam en is uitgeschakeld voor de KNVB Beker. Over drie dagen moeten de Amsterdammers klaar zijn voor de topper tegen PSV, dat eveneens donderdagavond na verlenging werd uitgeschakeld in de KNVB Beker. Zweden Kennedy en Rasmus Lindgren voeren de groep aan tijdens het uitlopen. Ajax verloor woensdag in de verlenging van FC Volendam en is uitgeschakeld voor de KNVB Beker. Over drie dagen moeten de Amsterdammers klaar zijn voor de topper tegen PSV, dat eveneens donderdagavond na verlenging werd uitgeschakeld in de KNVB Beker.
Fysiotherapeut Frank van Deursen ontfermde zich niet alleen over Urby Emanuelson (rechts), maar ook over Jeffrey Sarpong. Laatstgenoemde herstelt van een knieblessure. Fysiotherapeut Frank van Deursen ontfermde zich niet alleen over Urby Emanuelson (rechts), maar ook over Jeffrey Sarpong. Laatstgenoemde herstelt van een knieblessure.
Keepers Kenneth Vermeer en Hans Vonk kregen van Carlo l'Ami diverse oefeningen voorgeschoteld. Keepers Kenneth Vermeer en Hans Vonk kregen van Carlo l'Ami diverse oefeningen voorgeschoteld.
De spelers die woensdag niet in de basis begonnen, deden meer dan alleen uitlopen. Naast een aantal extra loopoefeningen kwam ook de bal er nog even aan te pas. De spelers die woensdag niet in de basis begonnen, deden meer dan alleen uitlopen. Naast een aantal extra loopoefeningen kwam ook de bal er nog even aan te pas.
Urby Emanuelson mocht donderdag al weer even aan de slag met de bal. Urby Emanuelson mocht donderdag al weer even aan de slag met de bal.