Menu

Uitlopen op de Toekomst

Na de uitschakeling in de Champions League dinsdagavond, trainde slechts een klein groepje buiten. Zes reserves van gisteren, onder wie invallers Jari Litmanen, Tom Soetaers en Jelle van Damme, werkten een lichte training af op het kunstgrasveld van de Toekomst.

Rond twee uur woensdagmiddag arriveerde de bus met de teleurgestelde Ajacieden op het ArenA-dek. De nederlaag van de avond ervoor en daarmee de uitschakeling voor Europees voetbal, waren nog niet verwerkt, want tijdens het uitstappen werd geen woord gesproken. Toch moest de selectie over tot de orde van de dag: trainen.

De zes Ajacieden die tegen Brugge op de bank begonnen, reden gezamenlijk met de auto richting de Toekomst. Ruud Krol, Frank van Deursen, Wil Coort en twee keepers, Maarten Stekelenburg en Sander Boschker, vergezelden hen.

Onder leiding van Ruud Krol oefende het kleine groepje vooral de passing en het kaatsen.

De basisspelers bleven binnen om de wedstrijd uit de benen te lopen. Donderdag is de hele groep vrij om het hoofd weer een beetje leeg te maken. Want vanaf vrijdag staat alles weer in teken van de competitie, te beginnen met het treffen tegen FC Utrecht aanstaande zondag.