Menu
Uitshirt veelgevraagd item in Fanshop

Uitshirt veelgevraagd item in Fanshop

Het nieuwe uitshirt van Ajax, dat vrijdagochtend via internet is gepresenteerd, is dezelfde dag al een veelgevraagd item in de Official Fanshop in de Amsterdam ArenA.

Met de onthulling van het uitshirt is de nieuwe collectie voor het seizoen 2008-2009 compleet. Met de onthulling van het uitshirt is de nieuwe collectie voor het seizoen 2008-2009 compleet.

Ook op het frisse, tweetonige blauwe shirt met witte accenten is het Ajax-logo 'terug op het hart' geplaatst. In de Fanshop kwamen vrijdagochtend al veel fans om ook het uitshirt te bemachtigen.

Om de gehele collectie van het uit-tenue te bewonderen en eventueel te bestellen kun je op de speciale website kijken.
Naar de website met het uitshirt >>

De hele rechterwand in de Fanshop is gereserveerd voor het mooie blauw van het uittenue. Aan de overkant prijken de items van de thuiscollectie. De hele rechterwand in de Fanshop is gereserveerd voor het mooie blauw van het uittenue. Aan de overkant prijken de items van de thuiscollectie.
De fraaie etalagewand is een fotogenieke plek. Menige supporter wil hier vereeuwigd worden. De fraaie etalagewand is een fotogenieke plek. Menige supporter wil hier vereeuwigd worden.