Menu

Uitvak wordt Rood-Wit jeugdvak!

Het nieuwe jaar begint goed! Zondag 30 januari speelt Ajax om 14.30 uur thuis tegen ADO Den Haag. Jij kunt hierbij aanwezig zijn! De Ajax Kids Club heeft speciale kaarten voor jou gereserveerd: in het uitvak! Hier zitten normaal de supporters van de tegenstanders, maar bij deze wedstrijd niet.

Wat kost een kaartje?
Voor deze speciale kaarten hebben we dan ook een speciale prijs. Een toegangskaart kost normaal €20,-, maar nu slechts €13,- bij TicketBox voor Kids Club-leden! Mocht je een kaart willen kopen met jouw Kids Club Card (KCC), zeg dan duidelijk bij het verkooppunt van Ticketbox (o.a. de sigarenboer) dat je een kaart wilt kopen voor vak 416 of 417.
Mocht je iemand mee willen nemen, maar die persoon is geen lid van de Ajax Kids Club, dan kan hij of zij ook een kaart kopen voor dezelfde prijs, als die persoon een (Supporters) Club Card heeft. Denk er wel even aan dat gewone Club Card-houders een week later aan de beurt zijn met het kopen van een kaartje voor deze wedstrijd.

Wat moet ik doen?
Deze speciale actie voor de Ajax Kids Club loopt van 8 t/m 29 januari of zo lang de voorraad strekt. Koop dus snel je kaartje, want voor dit vak is een beperkt aantal kaarten te krijgen.

Roodwit, spandoeken en Kids Club-pet?
We willen dat het hele vak als een roodwitte schare achter Ajax staat, dus trek iets ‘rood/wits’ aan, maak een mooi spandoek en vergeet je Kids Club-pet natuurlijk niet mee te nemen! We gaan er met z’n allen er een groot rood wit feest van maken!

Lucky
Lucky zal ook aanwezig zijn om te kijken wie het mooist 'rood/wit' gekleed gaat naar deze wedstrijd. De winnaar mag een keer meelopen als mascotte tijdens een thuiswedstrijd van Ajax!

Mijn begeleider heeft geen Club Card, wat nu?
Als je een begeleider mee wilt nemen naar de wedstrijd dient hij/zij in het bezit te zijn van een (Supporters) Club Card. Dit hoeft dus niet per se je vader of moeder te zijn, als die persoon maar een kaartje heeft gekocht met zijn/haar (Supporters) Club Card.

Belangrijk!
Per (Supporters) Club Card kun je één kaartje kopen. Een seizoenkaarthouder kan geen extra kaartje kopen. Voor verkoopinfo zie www.ajax.nl of Teletekst pagina 812.

Ik ben lid, maar ik heb mijn Kids Club Card nog niet in huis
Je krijgt jouw KCC opgestuurd, zodra jij een kopie van jouw legitimatie hebt opgestuurd en het lidmaatschapsgeld hebt betaald.
Heb jij nog geen kopie van jouw paspoort of ID-kaart hebt opgestuurd? Doe dit dan zo spoedig mogelijk naar: Ajax Kids Club, Postbus 12044, 1100 AA, Amsterdam of fax het naar 020-311 14 44. Je kan het document ook inscannen en emailen naar kidsclub@ajax.nl. Stuur het op o.v.v. van jouw lidmaatschapsnummer en dan sturen wij jouw KCC zo spoedig mogelijk op.