Menu
Unieke actie Ajax en Oger

Unieke actie Ajax en Oger

Oger en Ajax zijn een unieke actie gestart. Vanaf vandaag kunnen bezoekers van de Oger Store in de P.C. Hooftstraat proefzitten op twee business seats uit de ArenA, die in de etalage zijn opgesteld. Bij aanschaf van twee exclusieve stoelen op de hoofdtribune van Ajax krijgt de koper het nieuwe clubkostuum van Ajax cadeau.

,,Dit een-tweetje met Oger biedt bedrijven de kans om komend seizoen tiptop plaats te nemen op onze hoofdtribune’’, vertelt Hubert van Wensen, manager commerciële zaken van Ajax. Volgens Van Wensen is een business seat ook in deze tijden een slimme en verantwoorde investering. ,,Juist nu is het belangrijk om te investeren in je huidige relaties en bovendien levert een business seat ook business op’’, weet Van Wensen. In de actieperiode is het ook mogelijk om een skybox van Ajax af te nemen bij Oger. Wie in de actieperiode, die loopt tot en met zaterdag 15 augustus, een skybox afneemt krijgt daar zelfs een elftal clubkostuums bij cadeau.

Oger is sinds twee jaar officieel sponsor van Ajax. Toch werkt Oger al veel langer samen met de Amsterdamse club; dit seizoen levert Oger alweer voor de veertiende keer het clubkostuum. Dit seizoen dragen de Ajacieden een antraciet grijs pak van Corneliani. Het pak wordt gecombineerd met een blauw geruit shirt en een rode Ajax-das.

Hier lees je meer over de business seats en skyboxen van Ajax