Menu
Unieke Ajax-Mercedes in de ArenA

Unieke Ajax-Mercedes in de ArenA

Sinds woensdag prijkt een unieke Mercedes in de Amsterdam ArenA. Een gloednieuwe Ajax-Mercedes SLK laat de herinnering aan de 31ste landstitel in de clubhistorie voortleven. Ajax' financieel directeur Jeroen Slop begroette de unieke bolide vanmorgen op het parkeerdek van de ArenA. Even later prijkte de Mercedes in het stadion.

Na een kort tochtje over de parkeerring rondom het stadion werd de Mercedes geparkeerd bij het speelveld. In de voetballuwe periode, zonder rood-witte Ajacieden op het gras van de ArenA, valt er voorlopig toch een rood-witte 'ster' te bewonderen in het stadion.

Tekst en foto: Ajax.nl

Ajax' financieel directeur Jeroen Slop verwelkomt de unieke Mercedes SLK in de ArenA. Ajax' financieel directeur Jeroen Slop verwelkomt de unieke Mercedes SLK in de ArenA.
Een extra paar ogen kijken of de Mercedes schadeloos het stadion binnen komt. Een extra paar ogen kijken of de Mercedes schadeloos het stadion binnen komt.
De unieke Mercedes rijdt de ArenA binnen. De unieke Mercedes rijdt de ArenA binnen.
Fraai uitzicht over het speelveld van de nieuwe kampioen van Nederland. Fraai uitzicht over het speelveld van de nieuwe kampioen van Nederland.
Op de bolide zijn meerdere verwijzingen aangebracht naar de 31e landstitel. Op de bolide zijn meerdere verwijzingen aangebracht naar de 31e landstitel.
Ook op het dak van de Mercedes SLK een verwijzing naar de landstitel. Ook op het dak van de Mercedes SLK een verwijzing naar de landstitel.