Menu
Unieke prijs voor Dion Huisman

Unieke prijs voor Dion Huisman

Ajax geeft geregeld mooie prijzen weg via de social media-kanalen Twitter, Facebook en Hyves. In aanloop naar de Ajax Open Dag kon je de middenstip van de Amsterdam ArenA winnen waarop Ajax de 31e landstitel binnenhaalde.

Aan de unieke prijs hing een even unieke als leuke actie. Ajax riep op Twitter, Facebook, Hyves en op Ajax.nl alle supporters op om vakantiefoto’s met een Ajax-tintje op te sturen. De leukste foto’s werden afgebeeld op de schermen op P2 tijdens de jaarlijkse Ajax Open Dag. De winnaar van de actie, Dion Huisman (foto boven), kreeg vlak na de spelerspresentatie de middenstip van de kampioenswedstrijd tegen VVV-Venlo overhandigd op het podium. Ook kreeg de jonge Ajax-fan het nieuwe Ajax-thuisshirt uitgereikt.

,,Ik vind het echt heel leuk en ik ben ook een beetje zenuwachtig’’, vertelde de 12-jarige Dion vlak voor de overhandiging. De Ajacied uit Grootebroek, waar ook Frank en Ronald de Boer oorspronkelijk vandaan komen, stuurde drie mooie foto’s in van een vierweekse roadtrip in de Verenigde Staten. ,,We nemen altijd onze Ajax-shirts mee’’, zei zijn vader. ,,Het is toch leuk om aan de mensen te laten zien voor welke club je bent. Vorig jaar toen we in Amerika waren kregen we zoveel complimenten over het nieuwe uitshirt. De mensen daar wilden het zelf ook hebben.’’

Met zijn vader Nico aan zijn zijde deed Dion het meer dan goed op het podium. ,,De symbolische gedachte achter deze prijs is natuurlijk het leukst. De kampioensmiddenstip in je tuin, leuk toch?’’, zei vader Nico. ,,De stip komt zeker in de voortuin. We hebben een klein gedeelte waar we niet wisten wat we ermee moesten. Dat is nu opgelost’’, vervolgde hij al lachend.

Naast de middenstip kreeg Dion ook het nieuwe Ajax-thuisshirt cadeau. Het thuisshirt komt op een goed moment. Binnenkort gaat de familie Huisman op vakantie naar Turkije,. ,,Dan gaat dit shirt natuurlijk ook mee!’’, grijnsde de jonge Ajacied.

Tekst: Ajax.nl

Volg Ajax ook en wie weet maak jij kans op een van de unieke prijzen!

Fietsen op het strand van Zanzibar, Tanzania. Fietsen op het strand van Zanzibar, Tanzania.
Een wit huis met een rode baan in Neuschonau, Duitland. Nu de drie sterren nog! Een wit huis met een rode baan in Neuschonau, Duitland. Nu de drie sterren nog!
Deze Ajacied steunt zijn club vanuit de woestijn van India. Deze Ajacied steunt zijn club vanuit de woestijn van India.