Menu
Unieke run ter nagedachtenis aan Cruijff

Unieke run ter nagedachtenis aan Cruijff

Ajax en de Cruyff Foundation organiseren dit voorjaar een uniek hardloopevenement: de Cruyff Foundation 14K Run. De run zal plaatsvinden op dinsdagavond 25 april 2017, de dag waarop Johan Cruijff 70 jaar zou zijn geworden.

De Cruyff Foundation 14K Run is een Social Run die start in de Amsterdam ArenA. Via een route van 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff eindigt de run bij het Olympisch Stadion. Een prachtige manier om stil te staan bij het gedachtegoed van Johan Cruijff.

5K Run, business run en kidsloop

Naast de 14K Run wordt er ook een 5K Run, een Business Run en een speciale Kids Run georganiseerd. De start en finish van de 5K Run en de Kids Run is in de Amsterdam ArenA.

De opbrengsten van de diverse runs en alle bijbehorende acties komen volledig ten goede aan de projecten van de Cruyff Foundation.

Inschrijving
Zet 25 april alvast in je agenda! Meer informatie over het programma en de inschrijving volgt binnenkort op de website www.cruyff-foundation14krun.nl (Deze website is van Le Champion. Je kan je momenteel nog niet inschrijven. Dit volgt binnenkort.)