Menu
Unieke veiling shirts 'Dreamteam'

Unieke veiling shirts 'Dreamteam'

Woensdag 3 augustus keept Edwin van der Sar zijn laatste wedstrijd. Het afscheidsduel wordt opgeluisterd door de aanwezigheid van talloze prominente (oud-)voetballers waarmee Van der Sar in zijn rijke carriere samenspeelde. Na de erewedstrijd tussen Ajax en het 'Dreamteam Van der Sar' start een unieke veiling.

Op de veilingwebsite Ebay is het mogelijk om onder meer te bieden op de shirts van de 'Dreamteamers' (inclusief natuurlijk het shirt van Edwin zelf!). Ook het laatste paar keepershandschoenen van de oud-Ajacied wordt geveild. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de stichting Doe Een Wens.

De opbrengst van de hele voetbalavond gaat naar enkele goede doelen, waaronder de stichting Doe Een Wens. Van der Sar heeft deze goede doelen zelf uitgekozen. Dus houdt de websites van Doe Een Wens én Ebay in de gaten voor de unieke veiling van memorabilia van deze bijzondere voetbalavond.

Edwin van der Sar: ,,Mijn ontmoetingen met diverse wenskinderen hebben mij gesterkt in de overtuiging dat Doe Een Wens geweldig werk doet en hoe ontzettend belangrijk het is dat zieke kinderen in het zonnetje worden gezet in een periode waarin ze dat heel goed kunnen gebruiken.''

Steun Doe Een Wens en bied op deze items!

Tekst en beeld: Ajax.nl

Kijk hier voor de unieke veiling op Ebay

Kijk hier voor de website van de stichting Doe Een Wens

Kijk hier voor meer informatie over de officiële afscheidswedstrijd van Edwin van der Sar