Menu
Update blessures

Update blessures

De meeste Ajax-internationals keerden maandag na de interlandperiode weer terug op sportpark de Toekomst. Trainer Frank de Boer moest het tijdens de maandagtraining doen met een selecte groep spelers. Onder anderen Riechedly Bazoer en Anwar El Ghazi trainden wegens blessures niet mee.

Bazoer maakte afgelopen vrijdag zijn debuut voor Oranje, maar raakte geblesseerd aan zijn hamstring. De middenvelder zal komende zaterdag tijdens Ajax – Cambuur niet in actie komen. Na het weekend wordt Bazoer opnieuw onderzocht.

El Ghazi was vanwege zijn enkelbandblessure eveneens niet te vinden op het trainingsveld en werkt hard aan zijn revalidatie. Ook hij zal zaterdag niet in actie komen.

Davy Klaassen trainde maandag binnen vanwege klachten aan zijn rechterknie. De aanvoerder zal eind deze week weer buiten meetrainen met de selectie. Hetzelfde geldt voor Jairo Riedewald die kampt met klachten aan zijn rechterknie door overbelasting. Ook Daley Sinkgraven heeft knieklachten en trainde niet in de buitenlucht. Eind deze week zal er een beslissing worden genomen of de drie Ajacieden inzetbaar zijn tijdens de wedstrijd tegen Cambuur.

Diederik Boer weer fit
Diederik Boer keerde weer fit terug op het trainingsveld. De doelman raakte tijdens het bekerduel met Feyenoord geblesseerd aan zijn kuit, maar is weer hersteld.   

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst