Menu
Update: Dit zijn Ajax' mogelijke tegenstanders in de play-offs

Update: Dit zijn Ajax' mogelijke tegenstanders in de play-offs

Mocht Ajax het tweeluik tegen PAOK winnend afsluiten, dan wacht in de play-offs van de UEFA Champions League de winnaar van het treffen tussen APOEL Nicosia en FK Qarabag. Dat wees de loting in Nyon maandag uit.

Als Ajax tot de play-offs doordringt, dan speelt het dinsdag 20 augustus eerst uit. Acht dagen later is dan de return in Amsterdam. De aanvangstijden worden later vastgesteld.

Europa League
Mocht Ajax het niet redden tegen PAOK, dan komen de Ajacieden terecht in de play-offs van de UEFA Europa League. Daarvoor werd in Nyon eveneens geloot. Bij uitschakeling tegen PAOK stuit de ploeg van Erik ten Hag op Slovan Bratislava of Dundalk.

Ook hierbij geldt dat het heenduel eerst op vreemde bodem is en een eventuele return in Amsterdam. De wedstrijden worden gespeeld op donderdag 22 (met Dundalk als tegenstander, begint het heenduel om 20:00 uur lokale tijd). De eventuele return vindt plaats op 29 augustus om 20:30 uur. Voor de winnaar ligt een ticket voor de groepsfase van het 2e Europese clubtoernooi klaar.

Kaartverkoop play-offs in Europa
Meer informatie over de losse kaartverkoop voor de play-offs in Europa volgt later. Houd daarvoor de officiële Ajax-kanalen in de gaten.

* Tijden en speeldata zijn altijd onder voorbehoud

Tekst en beeld: Ajax.nl