Menu
Update gevallen supporter

Update gevallen supporter

Ajax heeft sinds woensdag eind van de dag meermaals contact gehad met de familie van de supporter die tijdens de eerste helft van Ajax - Barcelona in de gracht gevallen is. De familie laat weten zeer emotioneel te zijn en veel waarde te hechten aan hun privacy, hetgeen door Ajax vanzelfsprekend wordt gerespecteerd.

Het contact met Ajax wordt heel erg op prijs gesteld en met toestemming van de familie mogen wij de volgende door hen verstrekte informatie naar buiten brengen. Het slachtoffer is een 46-jarige Ajax-supporter. De man is getrouwd en vader van een zoon. Het is een voetballiefhebber, een echte Ajacied die elke wedstrijd keek en af en toe naar het stadion ging. Hij is dinsdagavond zwaargewond en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand was donderdagochtend nog steeds kritiek. De familie laat tot slot weten dat hij een rustige nacht heeft gehad en op de intensive care ligt met ernstig hoofdletsel.

Ajax houdt vandaag (donderdag 28 november) een bijeenkomst in het Supportershome. Hierbij zullen onder andere mensen van Ajax, de Amsterdam ArenA en de medische en professionele hulpverlening aanwezig zijn. De aanvang is 19:00 uur. Ajax nodigt hiervoor iedere toeschouwer uit die behoefte heeft om na te praten over de gebeurtenis.


Tekst en foto: Ajax.nl