Menu
Update kaartverkoop Ajax - Feyenoord

Update kaartverkoop Ajax - Feyenoord

Tijdens de eerste verkoopdag van Ajax - Feyenoord voor leden van de Supportersvereniging Ajax (SVA) waren er woensdag flink wat aanloopproblemen. De enorme vraag naar tickets voor Ajax - Feyenoord zorgde ervoor dat het nieuwe ticketsysteem in enkele gevallen het verkoopproces niet direct succesvol kon afronden. Hier wordt door Ajax en de betrokken technische partijen momenteel hard aan gewerkt.

Er zijn deze week via het nieuwe online ticketsysteem al 5.000 van de 13.000 losse kaarten voor Ajax - Feyenoord verkocht. Zo’n 1.700 tickets zijn door seizoenkaarthouders (SCC) gekocht. De overige kaarten zijn door SVA-leden aangeschaft. Club Card-houders kunnen vanaf vrijdag, mits nog beschikbaar, een ticket kopen. Voor de Klassieker geldt een maximum van 1 ticket per CC.

Sinds de lancering van de nieuwe online ticketshop zijn er in anderhalve week tijd al zo’n 20.000 losse tickets verkocht voor de thuiswedstrijden tegen Vitesse, Heracles Almelo, Feyenoord, PEC, AZ, NEC en Excelsior. SCC-houders kunnen sinds dit jaar, als vaste bezoekers van de thuiswedstrijden van Ajax, extra losse tickets aanschaffen.

Ajax - Feyenoord staat op zondag 7 februari op het programma. De aftrap is om 12:30 uur. Voor die tijd staan de thuisduels met Vitesse (23 januari) en Heracles (26 januari) en de uitwedstrijden tegen ADO Den Haag (aanstaande zondag) en Roda JC (31 januari) nog op het programma. 

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Gerard van Hees