Menu
Update Nouri: dinsdag

Update Nouri: dinsdag

Abdelhak Nouri verblijft nog steeds, stabiel en buiten levensgevaar, op de Intensive Care van het ziekenhuis in Innsbruck. Daar heerst voorzichtig optimisme aangaande zijn herstel. Zoals eerder gemeld functioneert zijn hart, dat onbeschadigd uit 'de strijd' is gekomen, normaal.

Een CT-scan (hersenscan), alsmede enkele andere neurologische onderzoeken, lieten geen afwijkingen zien. Dit zegt nog steeds niks over zijn totale herstel. Het is de bedoeling van de artsen om Nouri het komende etmaal geleidelijk te laten ontwaken waarna de hersenfuncties verder en beter kunnen worden onderzocht.  

De in het ziekenhuis aanwezige familieleden van de middenvelder voegen daar het volgende aan toe: ,,Het is voor ons onmogelijk om op de ontelbare steunbetuigingen te reageren, die ons op verschillende manieren bereiken. Wij waarderen het enorm en wij halen daar heel veel kracht uit in deze hele moeilijke periode. Wij laten de communicatie over Abdelhak's toestand graag via Ajax lopen en vragen tot slot om jullie smeekgebeden."

Woensdagavond verwachten wij een nieuwe update te kunnen geven.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst