Menu
Vacature eSports Marketeer

Vacature eSports Marketeer

Ajax eSports is op zoek naar een Marketeer die de afdeling Marketing kan versterken. Een Marketeer die ervaring heeft met het opzetten van nieuwe (digitale) verdienmodellen/concepten en daarmee een belangrijke rol kan gaan spelen in de verdere nationale en internationale groei van Ajax eSports.

Ajax is één van de wereldwijde voorlopers in FIFA eSports. Het signaleren van digitale business kansen in het domein en dit om kunnen zetten naar conceptuele digitale formats (van idee tot en met executie) voor een jonge doelgroep, is de belangrijkste taak. Voldoende kennis over nieuwe technologieën en alle bijbehorende online marketing mogelijkheden is een must.

In deze functie moet je goed kunnen samenwerken binnen de verschillende marketingdisciplines, maar ook met andere afdelingen zoals media, sponsoring en international partnerships.  

Bij ons staat voetbal centraal en het plezier van onze fans voorop. Alle afdelingen staan hier dan ook in dienst van. Als grootste club van Nederland zijn we het aan onze stand verplicht om altijd voor het beste te gaan. Dit geldt ook voor Ajax eSports. Zo kunnen (in dit geval) onze jonge fans optimaal genieten van onze club en de activiteiten die we ontwikkelen. Het is voor ons belangrijk dat je affiniteit hebt met Ajax, onze stad en het lef hebt om conventies te doorbreken. Met gevoel voor klasse en commercieel succes.

Wat neem jij mee? |

Wat wij te bieden hebben? |

Heb je interesse? | Denk je dat jij onze kandidaat bent? Voldoe je aan het gevraagde profiel? Dan kun je reageren door jouw CV en motivatie te sturen naar personeelszaken@ajax.nl. Reageren kan tot en met 31 januari 2018.