Menu
Vaclav Cerny langer bij Ajax

Vaclav Cerny langer bij Ajax

Ajax heeft het contract van jeugdspeler Vaclav Cerny verlengd. De bestaande overeenkomst van de Tsjechische jeugdinternational liep tot en met 30 juni 2017. De nieuwe en verbeterde verbintenis van de talentvolle buitenspeler gaat in per 1 juli 2015 en kent een looptijd tot en met 30 juni 2018.

Cerny (Pribram, 17 oktober 1997) komt momenteel uit voor de A1, het hoogste jeugdelftal van Ajax. Onlangs werd hij in zijn geboorteland voor de tweede keer achter elkaar uitgeroepen tot talent van het jaar.

Cerny: ,,Dit is een heel mooie dag voor mijzelf, mijn ouders, zaakwaarnemer en voor Ajax uiteraard. Ik ben hartstikke blij met mijn nieuwe contract. Ajax en ik hebben vertrouwen in elkaar. Voorlopig focus ik me nog op Ajax A1. Ik wil dolgraag kampioen worden en zo ver mogelijk in de UEFA Youth League komen. Mijn grote droom is uiteraard om uiteindelijk in de Amsterdam ArenA te belanden."

Tekst en foto's: Ajax.nl

Hoofd jeugdopleiding Wim Jonk en Vaclav Cerny tonen het Ajax-shirt. Hoofd jeugdopleiding Wim Jonk en Vaclav Cerny tonen het Ajax-shirt.
De directieleden Michael Kinsbergen en Marc Overmars samen met vader en zoon Cerny. De directieleden Michael Kinsbergen en Marc Overmars samen met vader en zoon Cerny.
De ouders van Vaclav Cerny samen met zoon Vaclav en Wim Jonk op de foto. De ouders van Vaclav Cerny samen met zoon Vaclav en Wim Jonk op de foto.