Menu
Vakantiedrukte bij de training

Vakantiedrukte bij de training

De training daags na de wedstrijd Excelsior - Ajax (2-2) trok veel bekijks. Op sportcomplex de Toekomst was het – mede door de herfstvakantie – enorm druk. De jonge en oude(re) supporters kwamen af op de open training en maakten er een gezellig Ajax-dagje van.

Ondanks dat de basisspelers binnen in het krachthonk een uitlooptraining afwerkten, kwamen ze na de oefenstof naar buiten om uitgebreid op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen aan de vele supporters.

Binnen sprak Mounir El Hamdaoui – nog trefzeker tegen zijn oude club Excelsior – met Ajax TV over het duel op Woudestein. ,,Het is jammer dat we gelijkspeelden’’, zei hij. ,,Vooraf hoop je te winnen, maar de wedstrijd liep anders. We moesten met tien man verder. Achteraf gezien moeten we blij zijn met een gelijkspel, hoe gek het ook klinkt. Het slechte resultaat moeten we wegvegen door woensdag te winnen.’’

Ajax speelt woensdagavond tegen sc Heerenveen. De wedstrijd wordt in de Amsterdam ArenA gespeeld en begint om 19:00 uur. Voor dit duel zijn nog kaarten beschikbaar.

Juich Ajax naar de overwinning en kom woensdag naar Ajax - sc Heerenveen!

Foto's en tekst: Ajax.nl

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop

In verband met de herfstvakantie was het druk op de Toekomst. In verband met de herfstvakantie was het druk op de Toekomst.
De wissels en de spelers die niet in actie kwamen trainden buiten. De wissels en de spelers die niet in actie kwamen trainden buiten.
Ook veel kinderen bekeken de training. Ook veel kinderen bekeken de training.
Toby Alderweireld voltooit een sprintoefening. Toby Alderweireld voltooit een sprintoefening.
Debutant Jeroen Verhoeven trainde apart met Ronald Graafland en keeperstrainer Carlo l'Ami. Debutant Jeroen Verhoeven trainde apart met Ronald Graafland en keeperstrainer Carlo l'Ami.
Een jonge Suarez-fan. Een jonge Suarez-fan.
Jan Vertonghen trainde binnen, maar kwam nog naar zijn collega's kijken. Jan Vertonghen trainde binnen, maar kwam nog naar zijn collega's kijken.
Ondertussen werd Mounir El Hamdaoui door Ajax TV geïnterviewd. Ondertussen werd Mounir El Hamdaoui door Ajax TV geïnterviewd.